pinglanmaddes.blogg.se

Svärmor

Kategori: Allmänt

Min svärmor äger! Så ni vet det! :)

Snart blir det renovering!

Kategori: Allmänt

För idag har vi hämtat ut färg och tapeter till köket och vardagsrummet! Så snart börjar vi riva och ha oss! Ska bli så skoj, även om vi inte riktigt fick välja vad vi hade tänkt oss. Eftersom vi har en hyreslägenhet var det bara vissa färger vi fick använda, och det var väldigt få tapeter att välja bland, men det blir nog bra, in sha allah! Känner för att börja NU NU NU, men måste nog hålla i mig tills maken är på rivhumör också! Vi måste ju ner med hela tapeten i vardagsrummet, eftersom det är en sån där ful strukturtapet från 1992 där.
 
När man går själv och handlar och kommer hem med det man själv anser vara fynd (Och jag ÄR faktiskt bra på det där med fynd! Handlar nästan bara på rea ju!) då får man bannor för att man slösar, men när "vissa andra" handlar det ena skräpet efter det andra, för sjukt mycket mer pengar än vad jag gör av med, dåå är det såååå braaa! Hur kan det komma sig att det jag handlar är slöseri, men inte det "vissa andra" handlar?!
 
Har även varit och beställt ett nytt Idkort idag. Bra där, det förra gick ju bara ut i OKTOBER i fjol! Haha! Övade på idposer hemma framför spegeln, men det slutade förstås med att jag såg ut som en surpuppa i alla fall.

Idag igen!

Kategori: Ayah

Nu har hon snott pumpen till min hårolja, den lilla marodören! :(

trött

Kategori: Allmänt

Det spelar ju ingen roll hur tidigt eller sent jag läger mig på kvällen, jag är ju alltid lika trött ändå, när jag vaknar! Igår la jag mig tidigt, eftersom jag hade ont i nacken och en lätt migrän. Vaknar tröttare än vanlig, utan ont i nacken, men fortfarande med en lätt migrän.

Idag drar jag med mig maken ut, när barnen är på skola och dagis. Vi får se vad vi hinner med, men vi har planer, spännande planer! :)

Ja, jag är ju alltid sist med allt...

Kategori: Allmänt

.. men jag älskar att man kan få sina instagrambilder direkt hit! :)
 
 

Gaaaaah!

Kategori: Ayah

Ayah, 4 år, har fått för sig att skruva upp korkar är en kul grej. Mindre roligt är det när man hittar allt i sin sminkväska uppskruvat och uthällt och torkat. Idag var det min linsvätska som var uppskruvad och -håll i er! -TOM! Japp, hon har hällt ut den med! Vad ska jag göra???

Måndag

Kategori: Allmänt

Ny vecka. Hela världen var alldeles frostvit nu på morgonen. Jag älskar hösten, men frosten hade gärna fått vänta lite, om jag fick bestämma...

Igår hade vi studiecirklar. Först i fiqh sunnah, och sedan i arabiska. Vi har ju så roligt på våra träffar, att jag längtar hela långa veckan till nästa gång! Vi har fortfarande plats för några till, så om någon i Sundsvallstrakten vill vara med, så är det bara att hojta till!

Idag tror jag inte att jag har något planerat alls. Bra. Då kan jag ta tag i tvättberget!

så blir det om man fotar hösten från fönstret! haha!

taberas dax

Kategori: Allmänt

Idag packar vi ihop oss och åker över bron för att fira fyra år med en liten prins! Har en present som jag tror han kommer att älska! Hoppas det i alla fall!
 
Jag är sjukt sugen på att skriva! problemet är bara bristen på tid, men den som har tålamod kan vänta sig att jag snart är tillbaka på riktigt. Jag vet att små, korta, inlägg om ingenting alls, kan vara ganska så trist... Men det löser sig, sa han som sket i vasken. Ooops, får man säga sånt i offentligheten? :D

Sep. 21, 2012

Kategori: Allmänt

Den här dagen har gått hur fort som helst! Drog med mig bebis, med tillhörande tant, på stan för att uträtta några ärenden. Lämnade bl.a. mobilen på lagning och fick låna en ny. Som jag inte fattar ett någe av! Så ringer eller sms:ar ni mig och jag inte svarar, då är det för att jag inte fattar hur man låser upp mobilen!

Nu har jag lagt upp fötterna i soffan och tänker må riktigt gott i min ensamhet, när det äntligen är tyst och lugnt! Tänker inte ha dåligt samvete för att jag är onyttig heller! :) Trevlig kväll govänner!

Dagen sammanfattad

Kategori: Allmänt

Tröttmorgon, skicka barn på skola och dagis. Träffa kompis för fika på stan. Hurrarop och applåder då makens svenska körkort var i hamn! Åka hem, åka hit, åka dit, nästan helt euforisk! Handla mat, laga mat, fisk, trilia. Maten var ett riktigt antiklimax, hungrig mage. Somna på soffa, vakna, titta på teve. Hungrig mage. Tur att jag köpte bubblig choklad! :)

Imorgon är det fredag!

Föräldramöte

Kategori: Amira

Snart ska jag iväg på föräldramöte på skolan. Hör ni hur vuxenpoängen skramlar? Haha! Det ska bli kul att få lite uppdatering därifrån, för det känns som om jag inte har koll alls på vad de gör i skolan. Men den här gången ska jag äta INNAN mötet, så slipper alla de andra lyssna på min mage som ropar efter mat!

För övrigt är jag inte riktigt vän med den här sidan, jag fattar inte var de gömt allt? Hur gör jag för att få in min länklista till exempel?

Kände mig lite skeptisk

Kategori: Allmänt

O'boy med jordgubbsmak... Nåt som kidsen köpt hem, och som jag bojkottat, eftersom jag är en äkta "O'boyoman". Men min tog ju slut igår, så idag var jag så illa tvungen. Betyg? 1 badboll av 5 möjliga. Don't touch my O'boy liksom!